Eenvoudig een leuk vakantiehuis aan een van de Spaanse costa's vinden voor je vakantie. Costa Casa is een online platform, waar eigenaren of verhuurders zelf hun vakantiehuis aan de Spaanse costa kunnen verhuren. Costa Casa brengt eigenaren of verhuurders rechtstreeks in contact met de huurders. Iedere eigenaar of verhuurder beheert zelf de advertentie van het vakantiehuis en de boekingskalender.

Als huurder kun je in de advertentie direct alle informatie over het vakantiehuis vinden, extra informatie opvragen of een boeking maken. Je boekt je vakantiehuis aan de costa direct bij de eigenaar of verhuurder, zonder tussenkomst van Costa Casa.

Wie is Costa Casa

Costa Casa is een handelsnaam van Travida, een zelfstandig bedrijf actief in de (online) reisbranche. Travida exploiteert diverse onafhankelijke websites zoals HolidayhomeZ, Holland Villas, Spanje Villas, Frankrijk Villas, Italië Villas, Internetreisbureau.com, Rondreisbureau, Lastminute reisburo, Wintersportreisbureau.com en Villa Vinden.

Contact opnemen

Heb je een vraag of opmerking over onze website, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contact pagina.